• Gratis levering
  • 30 dagers åpent kjøp
  • 1 års garanti

Mont Blanc whiskeyglass 28 cl 2 stk

kr 559
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (55 artikler)
Ikke tilgjengelig
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

GRATIS LEVERING

30 DAGERS ÅPENT KJØP

1 ÅRS GARANTI

Produktbeskrivelse:

Mont Blanc whiskyglass 28 cl er et elegant og innovativt glass som kommer i en pakke med to glass. Med sin unike design og patenterte kjølefunksjon, The Chill Charge System™, tar dette whiskyglasset nytelsen av din favorittånd til et helt nytt nivå.

Chill Charge System™ er en revolusjonerende teknologi som muliggjør rask og effektiv avkjøling av innholdet i glasset på bare ca. 18 sekunder. Aldri før har det vært så enkelt å oppnå den perfekte serveringstemperaturen for whiskyen din, sett glassene i fryseren minst 2 timer før servering for å oppnå den perfekt avkjølte whiskyen.

Denne avanserte funksjonen forbedrer den allerede eksklusive opplevelsen og gir deg muligheten til å nyte smakene dine uten å måtte gå på akkord med temperaturen.

Det som gjør dette whiskyglasset enda mer unikt er det vakre glassfjellet plassert i midten av glasset. Glasberget er en utrolig kopi av Europas høyeste fjell, Mont Blanc, og blir en samtalestarter ved hver samling.

Dens detaljerte og imponerende design får den til å se ut som et mesterverk av glasskunst, og den gir en unik touch til drikkeopplevelsen din.

Materiale: Blyfri krystall

Volum: 28 cl
Høyde: 82 mm
Bredde: 86 mm
Artikkel-ID:
L60100

 
Anbefalt tilbehør til dette produktet

Produktet er lagt til i handlekurven din