• Gratis levering
  • 30 dagers åpent kjøp
  • 1 års garanti

Cocktailsett svart 7 stk

kr 599
Van. kr 699. Du sparer kr 100 (14%)
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (186 artikler)
Ikke tilgjengelig
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

GRATIS LEVERING

30 DAGERS ÅPENT KJØP

1 ÅRS GARANTI

Produktbeskrivelse:

Hvis du ser etter et komplett og stilig cocktailsett for å imponere gjestene dine med fantastiske drinker, så er vårt 7-delte sorte cocktailsett det perfekte valget for deg. Med dette settet får du alt du trenger for å lage de deiligste cocktailer på kort tid.

Dette cocktailsettet er laget av materialer av høy kvalitet og har et elegant svart design som gir det et moderne og stilig utseende. Settet inkluderer en 2-delt cocktailshaker Parisian, som er perfekt for å blande drinker med is og andre ingredienser. I tillegg er det også en cocktailsil, to dråpehetter, en cocktailskje med gaffel, en muddler, en jigger på 1,5 cl og 3 cl og en pose for enkel oppbevaring.

Med dette settet kan du enkelt og profesjonelt riste, måle og sile cocktailene dine på en pen og jevn måte. Du trenger ikke lenger kjøpe en rekke forskjellige verktøy for å kunne lage en perfekt drink, alt er samlet i dette cocktailsettet.

Inneholder:
1 cocktailshaker parisisk (2 deler)
1 cocktailsil
2 drypper korker sakte
1 cocktailskje med gaffel
1 Muddler
1 Jigger 1,5 cl og 3 cl
Pose

Håndvask




Artikkel-ID:
05026

 
Anbefalt tilbehør til dette produktet

Produktet er lagt til i handlekurven din