• Gratis levering
  • 30 dagers åpent kjøp
  • 1 års garanti

Doppio vinkaraffel 1,75 liter Zieher

kr 3 995
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (6 artikler)
Ikke tilgjengelig
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

GRATIS LEVERING

30 DAGERS ÅPENT KJØP

1 ÅRS GARANTI

Produktbeskrivelse:

Doppio vinkaraffel 1,75 liter fra Zieher - den perfekte karaffen for alle vinelskere som setter pris på både stil og funksjon. Det som gjør Doppio vinkaraffel så unik er dens innovative konstruksjon. Med to forskjellige plattformer inne, lufter denne karaffen ikke bare vinen din under skjenking, men også under fylling. Dette betyr at vinen din vil bli utsatt for optimale nivåer av oksygen, slik at den kan åpne seg helt og nå sitt maksimale smakspotensial.

Vinkaraffelen Doppio, som er laget av borosilikatglass av høy kvalitet, er både vakker og praktisk. Den slanke, moderne designen vil garantert gjøre en uttalelse på bordet, mens den sjenerøse kapasiteten på 1,75 liter er perfekt for å servere dine viner.

Det er veldig enkelt å bruke Doppio vinkaraffel. Bare hell vinen din i karaffelen og la den hvile noen øyeblikk for å la de to plattformene gjøre jobben sin. Hell deretter vinen i glasset og nyt den fulle smaken og aromaen til favorittvinen din.

Avslutningsvis, hvis du leter etter en karaffel som kombinerer form og funksjon, er Doppio vinkaraffel det perfekte valget. Med sin innovative design, høykvalitets konstruksjon og brukervennlighet vil den garantert bli en favoritt.

Ikke vent - legg til Doppio vinkaraffel til ditt vintilbehør i dag og ta vinopplevelsen til neste nivå!

Høyde: 30 cm
Bredde: 20 cm

Materiale: Borosilikatglass

Volum: 1,75 liter
Artikkel-ID:
4894.PB

 
Anbefalt tilbehør til dette produktet

Produktet er lagt til i handlekurven din