• Gratis levering
  • 30 dagers åpent kjøp
  • 1 års garanti

OUR STORY

Whiskey er ikke bare en fantastisk drikkevare, det handler om så mye mer. Det er opplevelsen som er viktig. Når detaljene er på plass, er det ikke bare en drikkevare: Den skaper også et avslappende øyeblikk, tid med venner og en stund for ettertanke. Noen ganger kan det til og med være begynnelsen på kjærlighet.

For å skape en perfekt opplevelse, er det ikke nok med nytelsesrike aromaer. Opplevelsen blir også sterkt påvirket av duftene, lyden, synsinntrykket og hvordan glasset føles i hånden. Når vi velger ut og utvikler produktene våre tar vi hensyn til alle detaljer, for vi vet hvor viktige de er. Alle aspekter er godt gjennomtenkt: glassets tyngde og tykkelse, volumet og lufttettheten i karaffelen, samt hvor robust stativet er.

Det er derfor drikken klukker så fint når du fyller karaffelen. Det er derfor glasset har den robuste klangen når du setter det på bordet. Og det er derfor karaffelen føles perfekt balansert når du heller fra den.

I hver flaske whiskey har noen investert timer, dager, uker, måneder og år. Kunnskapen man må ha for å produsere drikken har blitt videreført fra generasjon til generasjon. Det er et håndverk i sin aller edleste form. Med våre produkter, vil vi hedre denne arven.

Produktet er lagt til i handlekurven din