• Gratis levering
  • 30 dagers åpent kjøp
  • 1 års garanti

Vinkaraffel Eddy 2,3 liter Zieher

kr 3 995
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (3 artikler)
Ikke tilgjengelig
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

GRATIS LEVERING

30 DAGERS ÅPENT KJØP

1 ÅRS GARANTI

Produktbeskrivelse:

Vinkaraffel Eddy 2,3 liter fra Zieher er en game-changer. Denne unike karaffen er spesialdesignet for å forbedre smaken og aromaen til eldre viner ved å gi en mer robust og grundig lufteprosess. Vinkaraffel Eddy er laget med presisjon og omhu og har et elegant design som helt sikkert vil passe på ethvert bord.

Den generøse kapasiteten på 2,3 liter gjør den perfekt for å servere dine favorittlagrede viner, mens den brede basen og den smale halsen sørger for en jevn og jevn servering.

Det som skiller denne vinkaraffen er dens innovative luftesystem. Med et spesialdesignet kammer som gir maksimal eksponering for oksygen, kan denne karaffen få frem smaken og aromaen til selv de mest komplekse og nyanserte lagrede vinene. Resultatet er en mer intens og tilfredsstillende vinopplevelse som garantert vil imponere selv de mest kresne ganer.

Å bruke vinkaraffen er enkel og grei. Bare hell vinen din i karaffelen og la den hvile en stund slik at lufteprosessen kan gjøre sin magi. Hell deretter vinen i glasset og nyt de rike, fyldige smakene og aromaene som bare en lagret vin kan levere.

Avslutningsvis, hvis du er en fan av lagrede viner og ønsker å ta vinopplevelsen til neste nivå, er Vinkaraffel Eddy 2,3 liter fra Zieher det perfekte valget.

Med sin innovative design, høykvalitets konstruksjon og ekspert lufteprosess, vil det garantert være et verdsatt tillegg.

Materiale: Borosilikatglass

Høyde: 35 cm
Bredde: 17 cm
Artikkel-ID:
4884.PB

 
Anbefalt tilbehør til dette produktet

Produktet er lagt til i handlekurven din