• Gratis levering
  • 30 dagers åpent kjøp
  • 1 års garanti

ISO vinsmakingsglass Degustation 6-pak

kr 499
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (115 artikler)
Ikke tilgjengelig
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

GRATIS LEVERING

30 DAGERS ÅPENT KJØP

1 ÅRS GARANTI

Produktbeskrivelse:

ISO vinsmakingsglass Degustation - det offisielle vinsmakingsglasset. Dette vinglasset av høy kvalitet er laget med presisjon og forsiktighet og er spesialdesignet for å sikre at du får mest mulig nøyaktige og rettferdige vinsmakinger, uansett hvor du er i verden.

Den tulipanformede koppen og den smale kanten er designet for å forbedre aromaen og smaken til enhver vin, mens den krystallklare konstruksjonen lar deg sette pris på vinens farge og klarhet.

Det som kjennetegner ISO-vinsmakingsglasset Degustation er dets universelle design. Dette betyr at uansett hvor du er i verden, kan du være trygg på at du vil få en rettferdig og nøyaktig smaksopplevelse med dette offisielle vinsmakingsglasset.

I tillegg til sin verdensberømte status, er vinsmakingsglasset Degustation også utrolig praktisk og holdbart. Konstruksjonen av høy kvalitet sikrer at den tåler regelmessig bruk, og den enkle, elegante designen gjør den enkel å rengjøre.

Enten du er en profesjonell sommelier, en vinentusiast eller bare noen som liker et godt glass vin, er ISO Wine Tasting Glass Degustation det perfekte valget for å forbedre din vinsmakingsopplevelse.

Avslutningsvis, hvis du leter etter det ultimate vinsmakingsglasset som kombinerer verdenskjent status, ekspertdesign og høykvalitetskonstruksjon, er dette vinsmakingsglasset det perfekte valget.

Ikke nøye deg med noe mindre enn det beste - bestill ditt offisielle vinsmakingsglass i dag og ta vinsmakingsopplevelsen til neste nivå!

Den anbefalte mengden vin å prøve i disse glassene er 5 cl.

Materiale: Blyfri krystall

Høyde: 157 mm
Bredde: 65,1 mm
Volum: 21 cl
Artikkel-ID:
LEH DEGUSTATION2

 
Anbefalt tilbehør til dette produktet

Produktet er lagt til i handlekurven din