• Gratis levering
  • 30 dagers åpent kjøp
  • 1 års garanti

Barsett 8 stk kobber

kr 999
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (13 artikler)
Ikke tilgjengelig
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

GRATIS LEVERING

30 DAGERS ÅPENT KJØP

1 ÅRS GARANTI

Produktbeskrivelse:

8-delte barsettet i kobber er det perfekte valget for de som ønsker å skape en elegant og sofistikert baropplevelse hjemme. Med dette settet får du alt du trenger for å lage fantastiske drinker og imponere gjestene dine.

Barsettet består av verktøy av høy kvalitet i en elegant kobberfinish som gir den et unikt og stilig utseende. Settet inkluderer en 3-delt shaker, en jigger i japansk stil i størrelsene 2 og 4 cl, en isbar, en muddler, en barskje med en muddler og tre dråpehetter.

Med dette settet kan du enkelt måle og blande drinkene dine på en profesjonell måte. Shakeren gjør det enkelt å blande drinker med is og andre ingredienser, mens jiggeren gjør det enkelt å måle riktig mengde av hver ingrediens. Isbaren gjør det mulig å servere drinken med riktig mengde is og muddleren gjør det mulig å blande frukt og andre ingredienser for å gi drinken en unik smak.

Barsettet er ikke bare perfekt for hjemmebruk, men det er også uunnværlig for profesjonelle bartendere som ønsker verktøy av høy kvalitet som varer lenge og gir jevn og pålitelig ytelse.

Så hvis du ønsker å skape en profesjonell og sofistikert baropplevelse hjemme eller på jobben, er dette 8-delte kobberstangsettet det åpenbare valget for deg. Bestill i dag og opplev den profesjonelle følelsen av å ha de riktige verktøyene i baren!

Materiale: Kobberfarget rustfritt stål

Innhold:
1 stk 3-delt shaker
1 jigger japansk stil 2 & 4 cl
1 isstang
1 mudder
1 barskje med muddler
3 drypper korker sakte

Kun håndvask
Artikkel-ID:
17050

 
Anbefalt tilbehør til dette produktet

Produktet er lagt til i handlekurven din