• Gratis levering
  • 30 dagers åpent kjøp
  • 1 års garanti

Cocktail røykesett

kr 1 699
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (4 artikler)
Ikke tilgjengelig
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

GRATIS LEVERING

30 DAGERS ÅPENT KJØP

1 ÅRS GARANTI

Produktbeskrivelse:

Leter du etter et Cocktail-røykesett for å lage fantastiske røykfylte drinker? Da har du kommet til rett sted! Vårt Cocktail røyksett er spesialdesignet for å gi deg en enkel og pålitelig metode for å lage røykfylte drinker som vil imponere alle.

Dette cocktailrøykesettet er laget av høykvalitetsmateriale som garanterer jevn og effektiv røyking av drinkene dine. Den består av en treplate og en brenner og en røyk med nett som enkelt kan fylles med røykflis. Ved hjelp av dette settet kan du enkelt og raskt røyke din favorittdrink og skape en spennende og unik smaksopplevelse.

Cocktailrøykesettet er ikke bare et flott tillegg til hjemmebaren din, men det er også et uunnværlig verktøy for profesjonelle bartendere. Ved å bruke vår røykemetode kan du heve drinkpresentasjonen din og legge til en ekstra dimensjon til cocktailene dine.

Så hvis du ønsker å ta cocktailene dine til neste nivå og imponere gjestene dine med røykfylte drinker, er vårt Cocktail røyksett fra Bar Professionals det perfekte valget for deg. Bestill i dag og opplev den spennende smaksopplevelsen av røykfylte drinker!

Settet inkluderer:
1 brenner
1 røyk med nett
1 deksel
1 rengjøringsbørste
4 flis, eple, kirsebær, eik og hickory.
Artikkel-ID:
SMOST01

 
Anbefalt tilbehør til dette produktet

Produktet er lagt til i handlekurven din