• Gratis levering
  • 30 dagers åpent kjøp
  • 1 års garanti

Whiskeykaraffel Elg med 4 glass og trebrett 0,85 liter

kr 1 599
Van. kr 1 999. Du sparer kr 400 (20%)
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (276 artikler)
Ikke tilgjengelig
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

GRATIS LEVERING

30 DAGERS ÅPENT KJØP

1 ÅRS GARANTI

Produktbeskrivelse:
  • KOMPLETT WHISKEYSETT SOM LEDER TANKENE HEN PÅ JAKT, SKOG OG NATUR
  • ET HÅNDBLÅST HÅNDVERK
  • KARAFFEL MED TETTSITTENDE FLASKEPROPP
  • DEN PERFEKTE GAVEN
  • PASSER OGSÅ UTMERKET TIL ROM, KONJAKK OG ANDRE DESTILLATER

ET KOMPLETT SETT: Denne glasskaraffelen er forgylt med en skulptert elg og grantrær i frostet glass – detaljer som får deg til tenke på jakt, skog og natur. Med et brett i mørkt eksklusivt tre, detaljrike håndtak og fire tilhørende glass med en elg i bunnen er dette whiskeysettet komplett for den forestående whiskeykvelden.

HÅNDBLÅST HÅNDVERK: Hver karaffel er en dyktig glassblåsers håndblåste mesterverk, i dette tilfellet forgylt med en skulptert elg på innsiden. Ta en tur i skogen når du dreier globusen på holderen. Dette håndverket gjør drikkevognen komplett. Med sin tettsittende gullfargede flaskepropp holder karaffelen drikken frisk og smakfull. Det er også inkludert en gjennomsiktig glassflaskepropp i tillegg til den gullfargede flaskeproppen. Trakten som hører til karaffelen, gjør at du ikke søler under påfylling.

GODKJENTE PRODUKTER: Karaffelen, glassene, proppen og alt annet som hører til dette komplette whiskeysettet, er sertifisert og oppfyller de amerikanske FDA-normene, som også gjelder for Europa, dessuten blyfritt!

DEN PERFEKTE GAVEN: Perfekt gave til den som liker skog, dyr, jakt og natur. Kanskje pappa, bestevennen, kjæresten, kameraten, forelderen eller hvorfor ikke sjefen? En morsom gave som passer til alle slags feiringer, f.eks. fødselsdager, bryllup, årsdager, forlovelser, pensjon, innflytting, eksamen, farsdag, morsdag, jul, valentinsdagen m.m. Selvfølgelig kan du også unne en deg selv, fordi du fortjener den!

PASSAR ALLE SLAGS WHISKEY: En sikkerlig stilig whiskeykaraffel for oppbevaring av din irske eller amerikanske whiskey, eller kanskje din skotske, japanske eller kanadiske whisky. Uansett om du skriver whisky/whiskey, er det snakk om brennevin på minst 40% laget av bygg, rug, hvete eller mais. Den lekre karaffelen passer selvsagt også til vodka, gin, tequila, rom, cognac og vin.

Størrelse på karaffel
Høyde: 21 cm
Diameter: 13 cm

Størrelse på brett
Lengde: 37,5 cm
Bredde: 20,5 cm

Håndtering

Produktene skal vaskes for hånd.
Artikkel-ID:
34000

 
Anbefalt tilbehør til dette produktet
Andre kjøpte også

Produktet er lagt til i handlekurven din