• Gratis levering
  • 30 dagers åpent kjøp
  • 1 års garanti

Whiskeykaraffel Elg 85 cl reservekaraffel uten stativ og kork

kr 599
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (111 artikler)
Ikke tilgjengelig
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

GRATIS LEVERING

30 DAGERS ÅPENT KJØP

1 ÅRS GARANTI

Produktbeskrivelse:

Whiskeykaraffel Elg 85 cl reservekaraffel uten stativ og kork. Har din Elg whiskeykaraffel kommet ut for en ulykke? Da finner du en erstatningskaraffel her. Vær oppmerksom på at stativet ikke er inkludert, da dette er en reservedel for Whiskeykaraffel Elg med 4 glass og trebrett 0,85 liter.

Denne glasskaraffelen er forgylt med en skulpturert elg og grantrær i frostet glass – detaljer som får deg til å tenke på jakt, skog og natur.

Karaffelen er selvsagt også egnet til å oppbevare og servere andre destillater fra, slik som rom, konjakk, gin eller tequila osv.

Størrelse på karaffelen
Høyde: 21 cm
Diameter: 13 cm
Omkrets: 39,5 cm

Tips: Skyll stopperens lameller i lunkent vann før du setter den på karaffelen første gangen for å myke dem opp for lang levetid.

Rengjøring: Kun oppvask for hånd! Skyll karaffelen med en mindre mengde lunkent vann og en liten mengde oppvaskmiddel, skyll deretter ut restene av oppvaskmiddelet med en liten mengde kaldt vann.

MERK: Ikke fyll karaffelen med en større mengde vann for deretter å riste innholdet, da kan elgen innvendig gå i stykker/løsne.
Artikkel-ID:
6800

 
Anbefalt tilbehør til dette produktet

Produktet er lagt til i handlekurven din