• Gratis levering
  • 30 dagers åpent kjøp
  • 1 års garanti

Whiskeykaraffel Globe 85 cl reservekaraffel uten stativ og kork

kr 499
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (178 artikler)
Ikke tilgjengelig
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

GRATIS LEVERING

30 DAGERS ÅPENT KJØP

1 ÅRS GARANTI

Produktbeskrivelse:

Whiskeykaraffel Globe 85 cl reservekaraffel uten stativ og kork. Har din Globe whiskykaraffel kommet ut for en ulykke? Da finner du en erstatningskaraffel her. Husk at stativ ikke inngår, da dette er en reservedel til Whiskeykaraffel Globe 85 cl med 2 glass og 8 whiskeysteiner samt Whiskeykaraffel Globe 85 cl med 4 glass og treplate.

Karaffelen har et kunstnerisk verdenskart etset på utsiden. Karaffelen lukkes med den medfølgende stopperen.

Denne whiskykaraffelen med verdenskart kommer fra svenske Golden Moose, er håndblåst og helt blyfri, de følger dessuten de amerikanske FDA-standardene, som også gjelder for Europa.

Denne karaffelen er selvsagt også egnet til å oppbevare og servere andre destillater fra, slik som rom, brandy, gin eller tequila osv.

Størrelse på karaffelen
Høyde: 21 cm
Diameter: 13 cm
Omkrets: 39,5 cm

Tips: Skyll stopperens lameller i lunkent vann før du setter den på karaffelen første gangen for å myke dem opp for lang levetid.

Rengjøring: Kun oppvask for hånd! Skyll karaffelen med en mindre mengde lunkent vann og en liten mengde oppvaskmiddel, skyll deretter ut restene av oppvaskmiddelet med en liten mengde kaldt vann.

MERK: Ikke fyll karaffelen med en større mengde vann for deretter å riste innholdet, da kan skipet innvendig gå i stykker/løsne.
Artikkel-ID:
31994

 
Anbefalt tilbehør til dette produktet

Produktet er lagt til i handlekurven din