• Gratis levering
  • 30 dagers åpent kjøp
  • 1 års garanti

Whiskykaraffel Diamant med 2 Glass, 0,75 liter

kr 1 299
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (240 artikler)
Ikke tilgjengelig
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

GRATIS LEVERING

30 DAGERS ÅPENT KJØP

1 ÅRS GARANTI

Produktbeskrivelse:
  • ET HÅNDBLÅST HÅNDVERK
  • KARAFFEL MED TETTSITTENDE FLASKEPROPP
  • ROMMER 0,75 L
  • DEN PERFEKTE GAVEN
  • PASSER OGSÅ UTMERKET TIL ROM, KONJAKK OG ANDRE DESTILLATER

ET MUNNBLÅST HÅNDVERK: Våre produkter er munnblåst av profesjonelle håndverkere – de er utdannede og har mange års erfaring med håndlaget glass. Trearbeidet er også av høy kvalitet.

DEN PERFEKTE GAVEN: Uansett om du shopper til deg selv eller til et bryllup, julegave, farsdag eller bedriftsgave, er dette den perfekte gaven. Mange av kundene våre gir også bort produktene våre i fødselsdagspresang, og det blir som regel satt stor pris på! Kjøp den til deg selv eller noen du er glad i!

ROMMER 750 ml: Av den fineste whisky, konjakk, rom, vin, vodka eller noen av de andre favorittdrikkene dine – den passer til det meste, så det er ditt valg! Drikken tar seg utrolig godt ut i vår eksklusive diamantkaraffel.

TETT FLASKEKORK: Det er viktig for oss att drikken beholder karakteren sin, derfor er flaskekorken av glass helt tett, slik at du ikke trenger å bekymre deg. Uansett drikk, beholder den karakteren og utseendet i vår karaffel!

FORNØYDGARANTI: Etter all den positive feedbacken vi har fått fra kundene våre er vi så sikre på at du blir fornøyd, at om du mot formodning skulle være misfornøyd har du 30 dagers åpent kjøp – uansett grunn!

PASSAR ALLE SLAGS WHISKEY: En sikkerlig stilig whiskeykaraffel for oppbevaring av din irske eller amerikanske whiskey, eller kanskje din skotske, japanske eller kanadiske whisky. Uansett om du skriver whisky/whiskey, er det snakk om brennevin på minst 40% laget av bygg, rug, hvete eller mais. Den lekre karaffelen passer selvsagt også til vodka, gin, tequila, rom, cognac og vin.

Håndtering

Produktene skal vaskes for hånd.
Artikkel-ID:
31992

 
Anbefalt tilbehør til dette produktet

Produktet er lagt til i handlekurven din