• Gratis levering
  • 30 dagers åpent kjøp
  • 1 års garanti

Champagnekjøler kobberbelagt 10 liter

kr 1 199
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (10 artikler)
Ikke tilgjengelig
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

GRATIS LEVERING

30 DAGERS ÅPENT KJØP

1 ÅRS GARANTI

Produktbeskrivelse:

Champagnekjøler kobberbelagt 10 liter fra Sontell - det ultimate midtpunktet for enhver spesiell anledning eller begivenhet. Laget med presisjon og omhu. Denne 10-liters vin- og champagnekjøleren har en fantastisk kobberbelagt finish som utstråler eleganse og raffinement. Det er den perfekte måten å heve champagne- eller vinserveringen og imponere gjestene dine med et snev av glamour og luksus.

Denne kobberbelagt champagnekjøleren fra Sontell er ikke bare vakker, men også funksjonell og praktisk. Den er designet for å holde champagnen eller vinen din avkjølt i timevis, slik at du kan nyte drinkene dine uten å bekymre deg for at de mister sin kjølige og forfriskende smak.

Laget av materialer av høy kvalitet og dens robuste konstruksjon sikrer at den tåler regelmessig bruk, og den tidløse designen betyr at den aldri går av moten.

Enten du er vertskap for en storslått bryllupsmottakelse, et firmaarrangement eller en koselig middag, er denne champagnekjøleren det perfekte tillegget til borddekkingen. Det vil garantert etterlate et varig inntrykk på dine gjester og skape en uforglemmelig atmosfære.

Avslutningsvis, hvis du leter etter en champagnekjøler som kombinerer stil, funksjonalitet og kvalitet, er denne champagnekjøleren det perfekte valget.

Materiale: Kobberbelagt rustfritt stål

Volum: 10 liter
Artikkel-ID:
46203284

 
Anbefalt tilbehør til dette produktet

Produktet er lagt til i handlekurven din