Integritetspolicy

Personvernpolicyen inneholder viktig informasjon om hvordan vi som personopplysningsansvarlig behandler personopplysningene til våre besøkere og kunder etter personvernforordningen (GDPR). Denne policyen gjelder i situasjoner hvor <Golden Moose> behandler personlig informasjon som er samlet inn fra nettstedet og andre digitale kanaler vi bruker.

Ved å bruke vårt nettsted og/eller andre digitale kanaler hvor du aktivt sender informasjon til oss, godkjenner du at din personlige informasjon blir behandlet som beskrevet i denne personvernpolicyen.

Personvernpolicyen gjelder fra og med 23.09.2018 og erstatter all tidligere informasjon angående vår håndtering av personlige data.

Personopplysninger

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som gjør det mulig å identifisere en fysisk person. En identifiserbar fysisk person er en person som indirekte eller direkte kan identifiseres via navn, personnummer, stedsdata, IP-adresse eller andre faktorer som gjør det mulig å identifisere noen.

Personopplysninger som du gir til oss

Som vår kunde kan du gi oss personlig informasjon i forbindelse med at du legger inn en bestilling. Disse opplysningene kan for eksempel være navn, adresse og kontaktopplysninger.

Personopplysninger som vi har samlet inn fra deg eller en tredjepart

Vi samler ikke inn personlig informasjon uten ditt samtykke. Dette må vi motta aktivt fra deg, for eksempel via et skjema på nettsiden vår eller i andre digitale kanaler.

Formål med behandling av dine personopplysninger

For å håndtere bestillingene dine og fullføre vår avtale med deg som kunde i forbindelse med at du legger inn en bestilling.
Med formål om markedsføring gjennom å bruke informasjonskapsler (cookies)
Med formål om markedsføring via din e-postadresse
For å gi personlig service og forbedre kundeservicen vår

Mottaker av dine personopplysninger

Vi overfører ikke personopplysninger til tredjepart med unntak av betrodde tredjeparter. Dette inkluderer tredjeparter som hjelper oss med å drive vår virksomhet, håndterer nettsiden vår, leverer varer som du bestiller fra oss eller tilbyr service. Personopplysningene deles kun hvis disse partene har godtatt å holde informasjonen konfidensiell og ikke bruke den for andre formål enn for å fullføre deres oppdrag for oss.

Hvor lenge lagrer vi personopplysningene dine?

Vi lagrer personopplysningene dine så lenge det opprinnelige formålet med innsamlingen gjenstår. Formålet med å samle personopplysningene tydeliggjøres i forbindelse med ditt samtykke.

Sensitive personopplysninger

Vi samler ikke inn sensitive personopplysninger om deg.

Dine Rettigheter

Du har rett til å trekke tilbake ditt samtykke.
Du har rett til å etterspørre informasjon om hvilke personopplysninger vi lagrer om deg. Du har mulighet til å gjøre dette kostnadsfritt en gang i året.
Du kan også få utført korrigeringer i personopplysninger vi har om deg og få slettet (deler av) den personlige informasjonen vi har om deg på etterspørsel.
Du har rett til å fjerne personopplysningene vi har lagret om deg.
Du har rett til å protestere mot hvordan vi bruker dine personopplysninger.
Du har rett til å be om at vår behandling av dine personopplysninger begrenses.
Du har rett til å sende klagemål angående vår behandling av dine personopplysninger til Datatilsynet eller annen myndighet.

Tredjepart

Golden Moose kan linke til eller publisere produkter fra tredjeparter på nettstedet. Disse nettstedene fra tredjeparter er ikke underlagt oss.

Endringer i personvernpolicyen

Golden Moose forbeholder seg retten til å gjøre endringer i denne policyen.

Sist oppdatert: 23.09.2018

Kontakt

Hvis du har spørsmål om vår personvernpolicy eller vår behandling av personopplysninger kan du kontakte oss på support@goldenmoose.com