• Gratis levering
  • 30 dagers åpent kjøp
  • 1 års garanti

Grand Canyon whiskeyglass 30 cl 2 stk

kr 559
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (42 artikler)
Ikke tilgjengelig
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

GRATIS LEVERING

30 DAGERS ÅPENT KJØP

1 ÅRS GARANTI

Produktbeskrivelse:

Grand Canyon whiskyglass 30 cl er et elegant og innovativt glass som kommer i en pakke med to. Med sin unike design og patenterte kjølefunksjon, The Chill Charge System™, tar dette whiskyglasset nytelsen av din favorittånd til et helt nytt nivå.

Chill Charge System™ er en revolusjonerende teknologi som muliggjør rask og effektiv avkjøling av innholdet i glasset på bare ca. 18 sekunder. Aldri før har det vært så enkelt å oppnå den perfekte serveringstemperaturen for whiskyen din, sett glassene i fryseren minst 2 timer før servering for å oppnå den perfekt avkjølte whiskyen.

Denne avanserte funksjonen forbedrer den allerede eksklusive opplevelsen og gir deg muligheten til å nyte smakene dine uten å måtte gå på akkord med temperaturen.

Det som gjør dette whiskyglasset enda mer unikt er det vakre glassfjellet plassert i midten av glasset. Glass Mountain er en utrolig kopi av en av verdens største kløfter, Grand Canyon, og blir en samtalestarter ved hver samling.

Dens detaljerte og imponerende design får den til å se ut som et mesterverk av glasskunst, og den gir en unik touch til drikkeopplevelsen din.

Materiale: Blyfri krystall

Volum: 30 cl
Høyde: 82 mm
Bredde: 86 mm
Artikkel-ID:
L33144

 
Anbefalt tilbehør til dette produktet

Produktet er lagt til i handlekurven din