• Gratis levering
  • 30 dagers åpent kjøp
  • 1 års garanti

Glencairn Whisky Set Flight Tray

kr 919
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (11 artikler)
Ikke tilgjengelig
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

GRATIS LEVERING

30 DAGERS ÅPENT KJØP

1 ÅRS GARANTI

Produktbeskrivelse:

Glencairn Whisky Set Flight Tray - det ultimate tilbehøret for whiskyentusiaster! Dette settet er perfekt for de som leter etter en dypere smaksopplevelse og et elegant tilbehør til favorittwhiskyen.

Settet inneholder to klassiske Glencairn-glass som har blitt kåret til det offisielle whiskyglasset og har mottatt The Queens Award for Innovation i Storbritannia, en Glencairn vannkanne i blyfri krystall og et brett i polert og lakkert tre.

Glencairn-glassene i dette settet er av høyeste kvalitet og spesialdesignet for å forbedre whiskyopplevelsen. Med sin unike tulipanform og solide base skaper disse brillene en perfekt balanse mellom stil og funksjonalitet.

Ved å bruke Glencairn-glassene kan du virkelig utforske og nyte de rike aromaene og smakene til whiskyen din på best mulig måte.

For å forbedre whiskyopplevelsen din ytterligere, er en Glencairn vannkanne inkludert. Å ha vann ved siden av whiskyen er viktig for å kunne tilpasse smaken til dine preferanser, vanligvis når du smaker whisky.

Med denne karaffen kan du enkelt tilsette noen dråper vann for å låse opp flere nyanser og kompleksitet i whiskyen din. Oppdag en helt ny dimensjon av smaker og aromaer ved å kombinere din favorittwhisky med riktig mengde vann.

For å holde alt ryddig og organisert mens du nyter whiskyen, er et elegant brett i polert og lakkert tre inkludert i settet. Dette brettet er ikke bare en praktisk base for glass og mugge, det er også en stilig detalj som vil utfylle whiskybaren eller hjemmeinnredningen din. Gi whiskytiden din et sofistikert preg med dette vakre og funksjonelle brettet.

Glencairn whiskysettet er en uunnværlig investering for whiskyelskere som ønsker å ta smaksopplevelsen til neste nivå.

Dette settet er ikke bare elegant og praktisk, det er også laget med omhu og er av høyeste kvalitet. Nyt hver slurk av favorittwhiskyen din med dette premiumsettet.

Bestill ditt whiskysett i dag og få en whiskyopplevelse utenom det vanlige.

Enten du er en erfaren whiskysmaker eller nybegynner, vil dette settet forbedre smaksløkene dine og gi deg en enda større forståelse for den gylne drinken.

Leveres i gaveeske

Glass og vannkanne er laget av blyfri krystall.

Inneholder:
2 Glencairn whiskyglass 18 cl
1 vannkanne 28 cl
1 trebrett

Pleieråd:
Brettet rengjøres med en fuktig klut.
Glass og kanne tåler oppvaskmaskin.
Artikkel-ID:
st111

 
Anbefalt tilbehør til dette produktet
Andre kjøpte også

Produktet er lagt til i handlekurven din